Головна | RSSВівторок, 19.03.2024, 05.46.20

Рогівська ЗОШ

І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Погода
Роги 
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 211
Форма входу
Головна » 2017 » Лютий » 24
На долонях я ніжно тримаю
Серце друга, аби не зронить.
Знаю я, - за любов не карають,
За любов починають любить.
Всьому початок є любов…
А твердять: спершу було слово.
А я кажу вам знов і знов:
Всьому початок є любов.
Всьому початок є любов –
І осяванню, і сумлінню,
Очам жоржини і дитини –
Всьому початок є любов.

Кохання – це не тільки почуття людяності й шляхетності. Воно має в собі дуже велику силу. Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є, є такий день. Він відзначається з особливою серйозністю майже по всьому світу 14 лютого.
У нашій школі також з великою серйозністю поставились до відзначення цієї дати. Учні 9-го класу влаштували до Дня Св. Валентина тематичний вечір «У чарах кохання». Звучали вірші, пісні, ведучі ознайомили всіх присутніх у залі з історією свята, а також провели чимало цікавих та веселих конкурсів.
... Читати далі »
Переглядів: 441 | Додав: baryatzkaya | Дата: 24.02.2017 | Коментарі (0)

Очі туманить ядуча сльоза,
Руки скувала утома,
Палить їй душу афганська гроза —
Син не вернувся додому.
В неї він був ясночолий, як світ,
Сонячно так усміхався,
Ще й двадцяти не було йому літ,
Юним навік і зостався...


15 лютого ми шануємо пам'ять тих, хто поліг в афганських ущелинах, та кланяємося тим хто прийшов з війни живим, хоча з пораненою душею. Молоді люди йшли туди не за орденами і медалями, вони свято вірили, що виконують свій інтернаціональний обов’язок, вони вірили, що несуть визволення народу Афганістану, вірили, що йдуть не воювати, а захищати. Офіційно це не називали війною, а всього лише воєнною політикою. Але ця компанія тривала майже 10 років і вимагала великих жертв.
Ми також пам'ятаємо цю дату і тому, в нашій школі було проведено лінійку-реквієм «Через роки болить Афганістан». На заході лунали вірші, ведучі зробили невеличкий екскурс в історію, а також згадали імена воїн ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: baryatzkaya | Дата: 24.02.2017 | Коментарі (0)

Стрітення Господнє відзначається 15 лютого. Це одне з головних свят, які святкують християни в своєму календарі. Тому цей день за багато століть зміг обрости великою кількістю різноманітних звичаїв. Цікаво, що багато з них існують ще з дохристиянських часів. Так свято зустрічі Зими з Весною, яке наші далекі предки відзначали приблизно в цей же час, мало дуже схожі традиції та заборони.
Учні 1-4 класів також вирішили влаштувати свято. Так би мовити провести зиму та зустріти весну. На заході, яке відбулось 15 лютого, було все: запальні пісні, веселі вірші, інсценізації та цікаві конкурси.



... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: baryatzkaya | Дата: 24.02.2017 | Коментарі (0)

Останній місяць зими у нашій школі розпочався дуже весело та цікаво. Учні 5-го класу на чолі зі шкільним бібліотекарем Мотрончик Т.Г. влаштували для учнів 1-го класу святкову Посвяту в читачі. Свято відбулось 1 лютого в приміщенні актового залу школи. В ході свята для наших першачків була влаштована так звана «смуга перешкод», адже щоб стати справжніми читачами потрібно вміти долати невеличкі труднощі. Для головних винуватців свята було запропоновано безліч цікавих завдань: загадки, ребуси, завдання «Продовж речення» та «Відгадай казку». Також в гості на свято заглянуло чимало казкових героїв, а саме – Баба Яга, Незнайко, ЇЇ Величність Казка та Букварик.
Діти з превеликим задоволенням виконували всі завдання, шкільний бібліотекар нагадала дітям про правила поводження з книгою та вручила Пам'ятки юних читачів, а наприкінці свята наших першачків святково та урочисто зі словами обіцянки, вручивши медалі, посвятили в Почесні читачі.
Останньою зупинкою в подорожі Країною Знань ... Читати далі »
Переглядів: 481 | Додав: baryatzkaya | Дата: 24.02.2017 | Коментарі (0)

Пошук
Круг друзей
Наш час
Архів записів
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Друзі сайту

Відділ освіти Маньківської РДА
Маньківська ЗОШ №1

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz